Teknikworkshop

Teknikworkshop: Sätt fart på din digitala transformation

Digitalt

5 okt kl. 9-12

Anmäl här
Teknikworkshop: Sätt fart på din digitala transformation
Digitalt
5 okt kl. 9-12

Kostnadsfri workshop med fokus digitaliseringsmognad. Denna workshop ger dig möjlighet att lära dig av industriföretag och inspireras av hur de arbetat för att öka sin digitaliseringsmognad. Välkommen till teknikworkshop!

Under workshoppen kommer vi att dela praktiska exempel från företags olika digitaliseringsresor och möjligheter och utmaningar de stött på. Genom att ta del av dessa berättelser och lärdomar kommer du förhoppningsvis se nya möjligheter för din organisation.

Den här workshopen kommer att erbjuda värdefulla verktyg och metoder för att mäta och utveckla din digitaliseringsmognad. Ni kommer att lära er hur ni kan identifiera styrkor och svagheter inom ert företag och formulera en handlings­plan för att accelerera er digitala transformation.

För vem?

Teknikworkshoppen riktar sig till dig som är på gång eller påbörjat er digitaliseringsresa, men vill få en bättre förståelse och överblick för var ni befinner er och vad ni kan göra för att sätta fart på er digitala transformation.

Förkunskaper

Ni som deltagare behöver ha insikt i den egna verksamheten kring hur information delas: vertikalt inom organisationen, horisontellt genom värdekedjan och från konstruktion till produktion. Vidare är det fördelaktigt om deltagare har kännedom kring hur olika digitala IT-lösningar stöttar denna informationsdelning idag. OBS! Ni kan vara flera från samma företag för att täcka ovanstående. Vi önskar att ni är minst två deltagare per företag för att få ut det mesta möjliga av kursen.

Föreläsare

Vi som håller i workshopen är:

  • Magnus Mörstam
  • Martin Friis

Anmäl dig här!

Frågor

Maila frågor till:
Elin.hultman@skill.se
Roger.lundin@ri.se

Har du några frågor mer lokalt så kontakta gärna Anders!

Industriutvecklare/VD

072-146 07 49

Anders Moberg

Industriutvecklare/VD

Kontaktuppgifter

  • 072-146 07 49

Dela via