Medlemskapet är hjärtat i verksamheten!

Tillsammans kan vi åstadkomma utveckling, nätverk, samverkan och synlighet för ditt företag och för industrin i länet som helhet.

Bli medlem

Utveckling – för ett attraktivt industribolag

När du utvecklas växer din attraktionskraft.

IUC Industrihubbs uppdrag handlar om att skapa möjligheter för industrin i vår region. Vi finns till för dig. Vår samlade kompetens och erfarenhet står till ditt förfogande till exempel via arbetsmöten, fortbildningskurser, seminarium och workshops.

Vi är din externa utvecklingsavdelning. Som varken kostar skjortan eller halva byxbenet. En förlängd arm som alla kompetenser inom ditt industribolag har nytta av.

Se oss som en tillgång i din utvecklingsbudget. Skriv in oss i din handlingsplan för nästa års ambitioner.

Nätverk utan konkurrens

Som medlem i Industrihubben är du en del av ett nätverk som brottas med samma utmaningar som du. Alla är verksamma inom industrin i Örebro Län och vår samlade erfarenhet är enorm!

Vi gör inte exakt samma sak, men vi har mycket gemensamt. Korvbrödsbagare eller skotillverkare spelar ingen roll, vi strävar alla efter effektivitet i våra respektive organisationer.

Det bjuds kontinuerligt in till nätverksträffar i form av seminarier, studiebesök och workshops. Här knyter du kontakter med andra företagsledare, ledningsgrupper eller medarbetare inom industrin. Kanske ovärderliga inför morgondagens prövningar.

Samverkan – för en starkare industri

Det är när vi samverkar som vi skapar tillväxt i Örebro Län. Industrihubben är bara spindeln i nätet, det är inom och mellan våra medlemmar den stora potentialen finns.

I vårt nätverk bor en otrolig kompetens och erfarenhet. Själv är inte bäste dräng. Vi behöver inte uppfinna hjulet om och om igen, för vi har varandra att rådfråga.

Bland företagen i nätverket finns lösningar på alla tänkbara problem. Idéer som medlemmarna gärna delar med sig av. För vi är väldigt sällan konkurrenter, vi är kollegor – som hjälps åt att skapa effektivitet tillsammans.

Det är så enkelt att: tillsammans är vi starkare.

Synlighet som lyfter ditt företag och hela industrin

Syns du inte så glöms du av.

Industrihubben strävar efter att lyfta fram och skapa engagerande publika samtal om och för industrin i regionen. Här finns möjligheter för dig som medlem att ta plats i samtalet för att öka synligheten för just din verksamhet.

När du engagerar dig i olika frågor skapar du intresse för dig personligen, ditt företag och för industrin.

Genom nätverket har du möjlighet att visa vad du kan, hur ni övervunnit utmaningar och hur ni uppnår era mål genom att bjuda på kunskap och erfarenhet till övriga medlemmar. Synlighet som ger ringar på vattnet.

 

Detta ingår i medlemskapet

Som medlem i IUC Industrihubb möjliggör du en organisation som agerar för industrins bästa i länet. Medlemskapet ger dessutom många fördelar för ditt företag.

Erbjudande
Tillgång till våra insatser
Vi besöker dig och inventerar utvecklingsbehov
Inflytande över vilka frågor vi driver
Utbildningar och workshops
Fokusgrupper och ämnesnätverk
Temadagar och seminarier
Personligt bollplank
Vårt stora och breda kontaktnät
Rabatt till utbildningsportalen Diploma som ger er tillgång till över 450 digitala utbildningar.

Se våra andra medlemmar Bli medlem!